Verzendinformatie

Uw bestelling wordt bij Novotools met zorg behandeld en snel verzonden.

Levertijd en verzendkosten

Wij hanteren een levertijd van gemiddeld 2 werkdagen. Heeft u een spoed bestelling? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Voor bestellingen met een besteding van < €150,- betaald u slechts €6,95 verzendkosten. Is het totale orderbedrag van uw bestelling hoger dan €150,- dan is de verzending gratis

Beschadiging

Ondanks dat bestellingen met de grootste zorg ingepakt en verzonden worden, komt het soms helaas voor dat een zending beschadigd geleverd wordt. Bij directe constatering verzoeken wij vriendelijk de zending bij de transporteur te weigeren. Komt u er pas na ontvangst achter, maak dan direct foto’s van de schade en neem contact met ons op. Meldt schade altijd zo snel mogelijk maar in ieder geval binnen 24 uur.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw adres naar Novotools zijn voor eigen rekening. Deze kosten zijn afhankelijk van het gewicht en afmetingen van uw bestelling, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van onze vervoerder Regio Express. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Novotools te retourneren.