Multiglipper

60.50

Uitverkocht

Levertijd 2 werkdagen
Verzendkosten €6.95. Boven €150 gratis

Beschrijving

De Multiglipper is een houder die gebruikt kan worden voor een driehoek schuurlinnen, of vezeldoek in te klemmen bij het bewerken van een v-groef, of ook wel een vellingkant of naadje tussen de planken genoemd. De multiglipper is een zwaar blok welke gemonteerd kan worden aan een steel. Het beste daarvoor te gebruiken is een houten bezemsteel van 2,8 cm in doorsnede. Deze is erg stevig, waardoor de controle over de Multiglipper veel stabieler is als bij een dunne steel. Let wel op, deze steel wordt niet meegeleverd bij de Multiglipper, en zal er eventueel los bij besteld moeten worden. Waarschijnlijk heeft u zelf al een steel thuis staan.
Door zijn robuustheid, zal de Multiglipper makkelijk zijn weg vinden in de v-groef en daar ook beter in blijven tijdens de werkzaamheden.

Gebruik in cominatie met schuurlinnen of vezeldoek
De Multiglipper dient altijd gebruikt te worden in combinatie met een driehoek schuurlinnen, of met een vezeldoek. De schuurlinnen wordt gebruikt om de v-groef schoon te schuren bij het renoveren van een houten vloer. Indien de v groef erg vuil of vettig is, helpt het gebruik van een verfkrabber goed, om de ergste verontreiniging er vast uit te krijgen, zodat het schuurpapier niet gelijk vol zit met oude olie of wasresten. Niet teveel kracht zetten op de krabber, als je uit de v-groef schiet, heb je anders een flinke kras op je houten vloer. Het naschuren van de groeven geeft ook een netter effect als het alleen met een krabber schoonmaken. Dit levert vaak happen uit de vloer op, en een rauwe kant in de v-groef.

De vezeldoek wordt gebruikt bij het schoonmaken van de v-groef van een pas geoliede of in de was gezette vloer. Ook kun je hem gebruiken voor de olie aan te brengen in de v-groef. Het beste werkt het om met een kwast de olie aan te brengen in de groef, en hem vervolgens met de driehoek vezeldoek schoon te maken.
Ook is de vezeldoek erg makkelijk om polish of water wat in de groef is gelopen droog te maken.

Kortom, een zeer handige tool om de werkzaamheden aan de v groef staand uit te voeren, deze Multiglipper.

Tijdelijk niet leverbaar